Daisypath - Anniversary

Wednesday, 9 September 2015

Cek up 35 weeks

Secara ringkas,ctg menunjukkanjantung baby antara 110-190..aku rasa mcm tak ok tapi dr kata nadi baby ok.then berat aku naik sikit jek.0.4kg.last cek up 67.3, now 67.7. Aku rasa makan macam2 jugak cumanya memang makan kena sikit2 sebab perut cepat penuh.Mungkin tu sebabnya tak naik banyak.

Then dr scan air ketuban ada 11.so,tak apa nak tunggu lama sikit daripada 38 minggu.dia jangan 5 kata dr.tu kena tepat2 38 minggu.then dr suruh datang seminggu sekali.so,next cek up 15.9.

Bila review tarikh ceaser ada 2 tarikh,28.9 dengan 2.10.yang 28 tu sebab dah 38 minggu. 2.10 tu pulak jumaat,memang operation day bagi dr.aku?mestilah nak yang 28 tu sebab sebenarnya dah tak larat dah. Tetiap pagi, malas n tak larat nak g keje tapi gagahkan jugak..huhu..semoga aku n baby sihat2 walafiat sentiasa..Amin..

8 comments:

  1. Hi.. We offer a free 3d 4d scan for u ... Please contact 0176202933 for further detail...

    ReplyDelete
  2. www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia

    ReplyDelete
  3. dah x lama kak... smg Allah permudahkn :-)

    ReplyDelete
  4. Amin. Semoga mummy and baby sihat2 sentiasa. Lagi 3 weeks? So exciting you are so close to have your beautiful in your arms. Semoga Allah swt permudahkan semuanya.

    ReplyDelete
  5. semoga Allah permudahkan kelahiran baby dan pelihara mummy dan baby.. In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum kak nuriz.. Alhamdulillah... x lama lg baby lahir.. semoga Allah permudahkan segala urusan akak ya :)

    ReplyDelete
  7. Semoga Allah permudahkan semua urusan kak Nuriz. Mudahan semuanya selamat.

    ReplyDelete
  8. Tq dearie semua..memang mengharapkan doa semua agar akk n baby selamat dan sihat sehingga melahirkan dan membesarkan zuriat yang solehah..Amin..

    ReplyDelete