Daisypath - Anniversary

Saturday, 11 October 2014

CD 1 Oktober Telah Tiba

Dia mai dah.. Bila? Hari Khamis lepas..Lega sebab tak payah nak makan ubat turun darah bagai. Sebab Dr dah pesan, tak period Oktober kena jumpa dia makan tablet untuk turun darah kalau nak proceed FET November.

Kiranya hari ni hari ketiga. Tapi pelik lah..last month cycle pendek 5 hari je.Kali ni pulak kan..hari ni hari ketiga, tapi darah period dah nak kering..Aku musykil sebenarnya..tapi ye lah..dah Allah nak bagi gitu, terima lah..InshaAllah ada hikmahnya..

So, next period dah mula kena makan progynova. Plan aku nak jumpa Dr dulu untuk cek condition rahim before proceed FET inshaAllah anytime lepas period ni. Depends pada en suami punye schedule..Semoga segala urusan kita dipermudahkan..Amin..