Daisypath - Anniversary

Showing posts with label injection tetanus. Show all posts
Showing posts with label injection tetanus. Show all posts

Tuesday, 2 June 2015

Check up 21 weeks

Hari ni kena inject tetanus booster dose..dia punye sengal..mak aiiii..
Baby in very good condition - kata dr
Confirm kan lagi sekali gender - still tak nampak bibird, that means baby girl..Alhamdulillah..

Last 3 days baru kena cirit birit pakej dengan muntah, so berat badan turun sikit.
Last cek up berat 64.3, sekarang 65.8. Memang terasa keberatan badan ni.Cuma belum sakit kaki je.,sikit hari lagi tak tau lah..

Lagi 16 hari puasa..ingat tak yang aku kata ada 5 hari lagi nak kena ganti tu.tak gerak lagi nombornye.,still 5 jugak..ngee...cadangnye nak start esok, doakan aku berjaya mula balik..haish..tinggal tak berapa hari dah..

SALAM NISFU SYAABAN BUAT MUSLIMIN DAN MUSLIMAT
SEMOGA ALLAH KURNIAKAN KEJAYAAN DAN KESELAMATAN HIDUP DI DUNIA DAN AKHIRAT..AMIN..

Monday, 14 October 2013

HAPPY BIRTHDAY HUBBY

Happy birthday to you...
Happy birthday to you..
Ok..nyanyi sensorang je pun, tak nyanyi kan kat tuan punya badan pun..haha ( aku berblogging dia tau, tapi rasanya tak penah dia jenguk pun..:-) )
Semoga hubby diberkati usia dan dirahmati Allah dunia dan akhirat..Amin..
Masih tercari-cari hadiah apa..Dalam kepala perfume jek kot!
Kitorang bukan jenis hari itu birthday, hari tu jugak celebrate.Kadang tu celebrate awal, kadang lambat, sesuka hati.Samalah dengan anniversary.Pasangan tua memang macam ni kot..hahah

Semalam sebelum tidur terasa sakit bahu kanan, baru teringat tempat injection tetanus yang sakit ni..adoi..sekarang pun makin sengal rasanya. Pulak tu Dr kata untuk anak sulung kena inject 2 kali..ayoyo..Hari ni mesti ramai yang puasa 9 Zulhijjah..Semoga ibadah puasa kalian diterima Allah..Amin..
selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua muslim...