Daisypath - Anniversary

Tuesday, 2 June 2015

Check up 21 weeks

Hari ni kena inject tetanus booster dose..dia punye sengal..mak aiiii..
Baby in very good condition - kata dr
Confirm kan lagi sekali gender - still tak nampak bibird, that means baby girl..Alhamdulillah..

Last 3 days baru kena cirit birit pakej dengan muntah, so berat badan turun sikit.
Last cek up berat 64.3, sekarang 65.8. Memang terasa keberatan badan ni.Cuma belum sakit kaki je.,sikit hari lagi tak tau lah..

Lagi 16 hari puasa..ingat tak yang aku kata ada 5 hari lagi nak kena ganti tu.tak gerak lagi nombornye.,still 5 jugak..ngee...cadangnye nak start esok, doakan aku berjaya mula balik..haish..tinggal tak berapa hari dah..

SALAM NISFU SYAABAN BUAT MUSLIMIN DAN MUSLIMAT
SEMOGA ALLAH KURNIAKAN KEJAYAAN DAN KESELAMATAN HIDUP DI DUNIA DAN AKHIRAT..AMIN..

7 comments:

  1. Berat 65.8 pon still jauh ringan dr i! Jenuh dah nak diet ni.. adeyy.. hope everything is well for u and the baby! In Shaa Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..Amin.,ni pun kejap je nanti mencanak naik beratnye..dulu penah wat diet atkins,works for me.tp tak sungguh.mrs z penah try?

      Delete
    2. atkins tak pernah. tp no rice penah. berat i pernah 90kgs! now dah 71kgs. tgh gigih nak reach 65 ni.

      Delete
  2. Kak Nuriz...jom cepat2 ganti..hihi. aritu saya cakap ada 5 hari lagi kan belum ganti. Alhamdulillah tinggal lagi 2 hari. Moh kite pose yong. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Atie..Atie dah gerak eh..syoknye tinggal 2 hari je lagi.Akk kena start esok jugak..huhu

      Delete
  3. akak, so happy everything is smooth :-) saya ada sehari, hopefully dapat abiskan ri ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..mudah2an smooth sampai bersalin..Amin..best tinggal satu hari lagi.Nina boleh!! :-)

      Delete