Daisypath - Anniversary

Monday, 3 October 2016

Humaira turns one!

2/10/2015 Humaira lahir secara ceaser.Doktor dan ayahnya sama2 mengazankan.Doktor suruh ayah ambil gambar video tapi ayah tak dapat buat sebab mummy penakut genggam je tangan ayah sepanjang masa.Humaira lahir jam 9 pagi berat 3 kg.

2/10/2016 Ulangtahun pertama baby mummy.Ewah...cuti hari ni sempena birthday awak ye.hahah.Taklah cuti awal Muharram.Tahun baru Islam 1438 Hijrah.

Semoga Nur Fayyadh Humaira membesar dengan sihat dan bijak..sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah..Membesar sebagai hafizah In Shaa Allah..Jadi anak yang solehah buat mummy dan ayah..sejahtera,bahagia,berjaya,selamat dunia dan akhirat..Amin..

Ayahnya tiada untuk sambut birthday.so just gi makan pizza dan kek humaira ialah larva cake pizza tu.dihempuknya sudu dah terkeluar lah larva coklat dalam kek tu.Nanti lah ya..dah besar sikit..dah paham baru mummy buat birthday betul betul.hihi.