Daisypath - Anniversary

Showing posts with label CTG. Show all posts
Showing posts with label CTG. Show all posts

Tuesday, 4 February 2014

CTG LAGI DAN LAGI...

Sabtu 1hb dan Isnin 3hb buat CTG lagi,dua2 hari dr kata ok,tapi tetap kena datang selang sehari..before ni selang 2 hari kan..so esok CTG lagi..tapi demi kesihatan baby kenalah gagahkan diri..

Bills?No bills for CTG.Imagine kena datang selang sehari..let say bill kena Rm50 pun,dah lebih 5 kali dah berapa kan..nasib baik dapat gynea yang bertimbangrasa..thank you doc!

Kesan selalu sangat buat CTG ni adalah aku akan sangat saspen kalau baby tak gerak lebih 2 jam,padahal aku tau baby kan ada masa dia tidur bagai.nanti mulalah aku haruk hubby cakap baby tak gerak..jadik keje hubby lah nak kena menenangkan aku..huhu..

Another 10 days to go before my scheduled induction of labour..kalau boleh nak natural tak payah induce2 sebab induce sangat sakit berbanding natural..huhu dapatkah?Hanya Allah Yang Maha Mengetahui..Permudahkankanlah urusanku bersalin Ya Allah..Amin..