Daisypath - Anniversary

Tuesday, 12 May 2015

Sambut birthday 9 hari awal

Birthday I is 19hb. Tapi sambut 10hb. Sana sini mother's day punye feeling, aku n hubby feeling birthday. Lagipun hubby jenis yang tak berapa kisah celebration ni. Selalunya sambut birthday ke, anniversary ke belated je semua..Alah, sendiri nak sambut kan. Bukannya nak ajak orang ramai2 sambut, tu yang tak kisah tu.

Husband korang jenis yang bagi bunga tak?
Husband I memang tak la...
Tapi this time kengkonon nak surprise aku, tanya kedai bunga kat mana pun kat aku gak..haha..
Dia g tempah delivery on 19th (dia outstation on 19th tu) suruh aku tunggu kat rumah and siap bagi resit tu kat aku jugak..Kihkihkih
Surprise lah sangat kan

Anywany..kind of sweet gak la (tanak ngaku tu suke..)..After 10 years of marriage u olls..Malu I ngan kapel2 romantik seantero dunia yang bunga, cekelat, hadiah bagai tu biasa je pada diorang..Aku jek la yang pelik.

Happy mother's day to all women out there..Siapa pun kita, telah punya anak ataupun tidak..We are already a mother at heart..really...

14 comments:

  1. ahkak...suami sy pun bukan jenis bagi bunga...sekali je la dia bagi masa saya konvo. itu pun belum ada apa2 ikatan sah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyway, Happy birthday kak nuriz...semoga sihat selalu dan ceria2 selalu

      Delete
    2. Tq Atie..oh..sekapal lah kita yek..takpe la..kira dia penah gak la bagi tu..hihi

      Delete
  2. hehehe...surprise la sangat ya kak :-P

    ReplyDelete
  3. Nuriz, nak ty, hari tu u buat FET embrio yg di transfer brape ye? N grade berapa? I had mine transferred today. Sadly from 5 embies, only 2 survived with grade 2 n 3
    Mizznoor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiap kali transfer 3 embies..those were my last 3 embies,1 gred 1,2 gred 1,2.jgn risau mizz noor, inshaAllah kalau dah memang tertulis rezeki kita,tak kira gred berapa pun tetap rezeki kita..doa banyak2 k..saya doakan embies mizz noor stick elok2 kat rahim mummy dia..Amin..rest well ok dear..

      Delete
  4. Nak wish you happy birthday awal juga lah. Happy coming birthday dear nuriz. May Allah shower you with His blessings. Sweet je husband you. Sweet and practical at the same time :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq N..haha..sweetlah sangat.after 10 years ok..hihi

      Delete
  5. Assalamualaikum nuriz...tahniah atas kehamilan kali ini...saya sgt kagum dgn nuriz...alhamdulillah juga sbb setiap kali ivf atau fet nuriz berjaya pregnant...

    Saya baru selesai ivf fresh cycle ke 2..namun blum rezeki saya...saya sebenarnya sgt kagum dgn semangat dan usaha nuriz.semoga saya juga mempunyai semangat seperti anda..buat pengetahuan saya pernah terpaksa abort pregnancy sbb baby x membesar pd pregnancy ke 2..ectopic pd pregnancy ke 3..skrg tgh kumpul semangat utk fet yg saya plan buat bulan 8 nanti..

    betul kata nuriz sebelum2 ini...kita kene berani gagal..berani untuk bangkit semula..saya doakan semoga kebahagiaan menanti anda dan juga ttc yg lain...ameennn

    Laily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Laily..rezeki Allah tidak akan tersalah alamat - kata bestfriend saya. Saya doakan Laily berjaya pregnant FET nanti dan memperoleh zuriat yang soleh dan solehah..In Shaa Allah..Amin..

      Delete
  6. Assalamualaikum.

    Happy borthday kak! Ily doakan akak sentiasa dirahmati Allah. Semoga dikurniakan anak-anak yang soleh & solehah. Aminn :)

    ReplyDelete
  7. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 stript test opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms/wassup:puan nor 014800430

    ReplyDelete