Daisypath - Anniversary

Wednesday, 30 September 2015

38 weeks check up

Semalam cek up 38 week..entah kenapa dekat gambar scan ukur lilit kepala baby baru 37 week.bila aku belek gambo scan 37 week,pun serupa.lilit kepala tu baru 36 week.

Mcm biasa ctg sama gak macam minggu2 sudah.dr da tetapkan Jumaat 7.30 pagi admit, ceaser dalam pukul 10 atau 11 depends pada keadaan.aku kena puasa khamis malam. Tapi dr kata jumaat 2.00 pagi pun boleh start puasa.perlu 6 jam puasa b4 operation.

Balik je hospital aku kena selsema sampai sekarang.tapi takde demam.siap msg dr pagi tadi tanya selsema tu efek baby atau operation tak.dr kata in sha Allah tak.Then dr call balik suh aku makan vit c 3000mg 3 kali sehari dan minum air masak banyak.

So..thats it!Jumaat, 2hb, in sha Allah lahirnya seorang lagi khalifah Allah di dunia ini..semoga Allah permudahkan segala urusan kami dan sihat serta selamat semuanya...Amin...doakan kami ya!

10 comments:

  1. insyaallah amin....kita doakan semuanya selamat! update nnt tau :)

    ReplyDelete
  2. Kak Nuriz....semoga selamat melahirkan ye? Semoga baby sihat dan akak pun sama....

    ReplyDelete
  3. Wahhh baby da nk keluar ye..tahniah k..moga dipermudahkan urusan semuanya ye

    ReplyDelete
  4. Amin. insya Allah all will be fine. I'm so excited macam I pulak yang nak besalin hehehe. May Allah protect you and your precious baby, Nuriz.

    ReplyDelete