Daisypath - Anniversary

Friday, 9 September 2016

Appointment dengan Dr Ortopedik

Bila renung balik,blog aku ni dah boleh tukar nama blog mari pergi hospital.Apa taknya.Zaman buat ivf kerja jumpa gynea.Zaman baby sakit keje keluar masuk jumpa paed.ni dah jatuh tangga jumpa dr ortho pulak.

Actually hari ni second time app dengan dr. Kiranya hari ni dah 2 minggu dari mula aku jatuh n ankle retak.Last two weeks dr cakap hari ni nak x ray.pastu dia kata tak perlu sebab aku kata tak bertambah sakit.kalau bertambah sakit takut sebab tulang dah beralih.

So...next two weeks jumpa lagi kiranya dah sebulan la.Aku mc lagi.dah macam cuti bersalin dah.pesanan dr sama je.jangan buka balutan bandage.jangan pijak kaki.siksanya lahai..

Aku sekarang dah mula pandai guna topang ketiak tu.yang si kecik humaira ni everytime aku jalan guna topang tu dia akan merengek mintak dukung.alahai anak aku...mami dukung kat belakang boleh la kot!

2 comments:

  1. lama nk baik nya kalo dah libat tulang kak... kawan saya, husband dia mc almost 3 months retak tulang tangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah nina..ni sambung lagi mc..betullah lamanya nal baik..

      Delete