Daisypath - Anniversary

Wednesday, 17 August 2016

Yang Namanya Nur Fayyadh Humaira

Salam rindu semua..ada yang rindu ke..hihj
Yang namanya Humaira
-dia da 10 bulan
-dia penah demam kuat sekali
-dia dah pandai memapah
-dia selalu larik waktu tido ngan mami berjaga malam just nak dancing2 kat tiang katil
-dia masih fully bf Alhamdulillah
-dia baru 7+ kg which is not good
-kuat mamam.apa orang makan dia macam nak jugak
-suka memanjat tangga
-penah jatuh katil sekali
Yang namanya mami
-rindu kat kawan2 blog ttc
-rindu nak menulis n tinggal komen kat blog kawan2 cam dulu
-rupanya life ttc yang penuh liku sangat medewaskan kerana kita insan terpilih
-Sangat jarang upload gambar humaira dalam fb kerana fahammmm sangatttt perasaan sesama ttc - bersederhanalah walau gembira sangat sekalipun
Mudah2an dipermudahkan urusan rakan2 ttc semua.Amin..

13 comments:

  1. aminn... alhamdulillah. muahh2 ciked kat humaira.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin nolly..pipi humaira pagi2 ni masham..hahah

      Delete
  2. akak.....kis humaira for me :-) miss ur entry too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti akak kiss kan.akak mcm ada save no nina.nnt akk cek balik.nnt akk anta gamba humaira

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. rindu kak nuriz...tunjuk la gambar humaira, aunty nak tgk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu CPT jugak..hihi..nnt ada time akak upload

      Delete
    2. Rindu CPT jugak..hihi..nnt ada time akak upload

      Delete
  4. Betul....memang rindu kat kak nuriz...rindu nak baca entry terbaru dan terbaru kak nuriz. Serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu gak kat Ly..nanti akk singgah blog Ly

      Delete
  5. Salam sis..

    semoga dipermudahkan semua urusan... doakan saya ada rezeki jugak bergelar ibu selepas 10thn berkahwin ni.. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga murah rezeki sis..doa banyak2..tiada yang mustahil.Semoga dimakbulkan segala usaha dan doa2..Amin3

      Delete
    2. Semoga murah rezeki sis..doa banyak2..tiada yang mustahil.Semoga dimakbulkan segala usaha dan doa2..Amin3

      Delete