Daisypath - Anniversary

Wednesday, 17 December 2014

What happened to my natural cycle?

Now is CD37..
Got mild fever last for two days on CD30..
Got serious cramp today from 6.30 a.m until 10.00 a.m
What does that mean
AF is coming.....
But very2 late..
No AF, No FET
No FET?
No chances of seeing my 3 embies..

And still no AF until now *sigh*
- less word wednesday : )

6 comments:

  1. akak, have a good rest...dah baik demam belum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah baik dah..cramping manja2 ni je yg on off..

      Delete
  2. salam sis... baru baca about u xblh rpoceed as planned.... hugs.. insyaAllah ada hikmah tersembunyi..... my AF still tak dpt jugak lg.. i was hoping 14 hari seblm sekolah bukak so blh buat FET masa cuti sekolah.. if tak my son kena ponteng sekolah as we all kena travel. ssh duduk jauh ni....so rasanya mine pun kena postpone jgk as tak mau le my son ada bad rekod awal2 skolah dah ponteng.. but again, mungkin ada hikmah Allah xdtg kan lg period.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..mudah2an ada hikmahnya..now asal g toilet je tengok panty..period tak!LOL..belum inform dr lagi,nak tunggu sikit lagi..ala..nanti dr suruh makan ubat turun period,tu yang tengah cuba elakkan ni..huhu

      Delete
    2. update: af is finally here..... huhu

      Delete
    3. Me..not yet,already day43..ermmm...

      Delete