Daisypath - Anniversary

Tuesday, 27 October 2015

Dah discaj

Assalamualaikum.
Update ringkas dari aku
Baby Humaira dah boleh discaj 22hb lalu
Alhamdulillah,tq kepada yang mendoakan
Semoga segala urusan kita dunia akhirat dipermudahkan Allah..
Terima kasih sekali lagi.,.

8 comments:

  1. alhamdulillah :) semoga baby humaira terus sihat amin :)

    ReplyDelete
  2. Salam nak tanya, awak buat IVF kat mana. Saya dalam 2WW...no sympthom...rasa mcm nak sedih sbb ni kali 2 FET.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam....kalau x keberatan, boleh x nak tahu step ivf yg sis buat. i mean after ivf kaunseling then kena q turn lagi ke cmane....
      btw ni emel sy iqa_atie89@yahoo.com

      Delete
  3. Allahu Akbar..br selesai bace sume entry sis..tahniah dgn kehadiran bby humairah.sy br 6 hari after embryo transfer.1st ivf..neves n tlampo byk pike.kdg2 rse diri ni da byk sgt dugaan.upenye ble bce kisah sis..subhanallah..betape hebat dugaan allah ssuai dgn kemampuan hambeny.moge pngalamn sis jd pembakar smgt pd ttcian yg laen.doakn tok sy ye:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah juga. Heee. visit pertama ke blog ni

    ReplyDelete
  5. Wa'alaikumsalam kak..Hampir setahun tak berbloging harini baru tahu akak dah bersalin..Tahniah kak Nuriz..Semoga Allah memberi perlindungan dan kesihatan yang baik utk baby Humaira..

    ReplyDelete
  6. really nice post thanks fro the sharing. Click on the given link that i'm share with you to find the best IVF treatment clinics in India. Just visit here: IVF Centre in Punjab

    ReplyDelete
  7. Sorry guys..baru ada kesempatan reply.
    Misskirokuza-million,thanks..u take care ok
    Atie-akak takde kaunseling lama..terus buat je sebab time tu dah 35 tahun
    Milia - welcome to my blog dear
    Unknown-jalan penuh berliku tapi akhirya Allah permudahkan..Alhamdulillah.
    Dihatikukamu-tq doakan humaira..tahniah ye.jaga diri n baby baik2 tau

    ReplyDelete