Daisypath - Anniversary

Friday, 3 July 2015

Anniversary ke Sepuluh Tahun

Alhamdulillah.semalam 2.7 genap 10 tahun usia pernikahan kami.,Syukur pada Allah atas nikmat yang tidak terkira banyaknya.Hubby kena outstation Khamis,so on the anniv day tu dia takde sini,so celebrate la malam Khamis tu.Kan kitorang memang camtu.,adalah sekali dua je yang sambut tepat2 harinya.

Nak dijadikan cerita,pagi Khamis tu aku kena sakit macam kena kencing kotor hari tu.,ahh,.sudah.,nak jadi balik ke.Teringat dr cakap hari tu..kalau jadi lagi,warded lagi masuk air..oh,tidak...tak mo saya.Maka aku pun berbuka lah..isk3.,hubby tak bagi puasa dulu 3 hari.,esok in shaa Allah nak puasa balik.

Ada kawan2 maya yang emel aku tentang treatment masing2 lepas raya nanti..rasanya mostly memang akan continue lepas raya kan..aku doakan semua berjaya conceive,doa banyak2 bulan ramadhan ini,in shaa Allah dimakbulkan Allah..Amin..

10 comments:

  1. Happy anniberseri kak! smg kekal bahagia dunia dan akhirat...amin..

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary dear Nuriz. Moga you and hubby bahagia hingga ke Jannah.

    ReplyDelete
  3. happy anny kak!..kak..minum air banyak2 tau..sy dulu sy pun ada jgk UTI....baby..see you soon!..take care mummy =)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. PERMANENT DOCTOR NEEDED - URGENT !!!

    We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

    We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-
    Lady doctor
    MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
    Possess valid Annual Practicing Certificate
    Registered with Malaysia Medical Council
    Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
    Attended an Obstetric Life Saving Skill
    Attended A Neonatal Resuscitation Program
    Working hours negotiable with minimum on-call
    Very attractive salary RM7,000 (starting)
    Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

    Clinic information:-

    PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
    NO. 12 JALAN SL 1/13
    BANDAR SUNGAI LONG
    43000 KAJANG
    SELANGOR
    TEL / FAX: 03-90114833

    ReplyDelete