Daisypath - Anniversary

Sunday, 10 August 2014

What To Expect?

Esok appointment dengan doktor....what to expect? Tak tau sebab appointment ni cuma review tentang lebihan daging pada miss V yang doktor dah 'cubit' buang tu....sama ada ada tumbuh lagi atau dah takde.Aku macam rasa dah tak ada sebab masa ada tu, period jadi berpanjangan....ni period macam elok je.Bulan Julai 2hb, bulan ni 4hb...ni dah CD7. Esok inshaAllah dah solat..

Tapi, rasanya perlu juga bincang tentang FET sebab sebenarnya macam dah tak lama lagi. Pejam celik pejam celik dah bulan 8, period bulan 11 dah start segala ubat-ubatan, bulan 12 inshaAllah transfer 3 little cutie embies..Semoga Allah permudahan segalanya untuk kami....Amin....

Buat kawan kawan yang sedang treatment bulan ni, aku doakan semoga dipermudahkan treatment yang dilalui dan seterusnya diizinkan Allah untuk dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..Amin..Buat kawan kawan yang tak buat apa-apa treatment bulan ni, semoga kerehatan daripada treatment dikurniakan rezeki yang tidak di sangka-sangka hendaknya..Amin..Sesungguhnya kita semua telah berusaha sedaya upaya, kan? : )

14 comments:

  1. Semoga dipermudahkan juga untuk Nuriz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga dipermudahkan untuk pamela..Amin..pamela buat dulu ye, nnt kitorang follow..hehe

      Delete
  2. Amin... kak, do update progress ya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..ni baru sampai,byk betol keje,nak cabut lari cepat pon tak dapat.

      Delete
  3. Amin ya rabbal alamin...semoga Allah makbulkan doa kak nuriz. Take care kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin,,tq Ly..kiss sket baby Luni. : )

      Delete
  4. Semoga segala urusan Nuriz dipermudahkan. Amin.

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan kak nuriz.. aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear..inshaAllah..Amin..Sizuka take care ok..

      Delete
  6. salam sis
    nak ty. utk FET perlu ambik ubat jgk ye as hari tu sy call hospt plan nak FET bln 1, so ty perlu ambik ubat tak, dia kata tak perlu... cuma period hari ke 2 bgtau// nak kira bl blh transfer... conduse jap as bl baca blog semua org yg dah buat FET ada dpt supply ubat before procedure

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm mizz nor,ubat yg dr bg memang nak kena start mkn hari kedua,namanya progynova.untuk tebalkn dinding rahim kalau tk silap.aybe sbb tu dia suruh nor bgtau bila dah period hari ke dua.dia ada suruh datang tak hari kedua?kalau tkde maknanya dia nk buat natural tanpa ubat.pun boleh jugak sebenarnya.nor nnt email akk ok.nuriziman77@gmail.com

      Delete